Pesten melyik plázában van a nagyobb állatkereskedés?
Növényeket szeretnék venni. Esetleg ajánlhattok is, hogy melyik pláza állatkereskedésében vannak szép növények.
Jávai mohát is szeretnék venni többek között, de itt ahol lakom azt mondták, hogy csak tavasszal lesz.
igen, én is arra gondoltam elsőként.
Camponára is gondoltam, de nem tudom melyik a nagyobb.
Arénában, vagy Europarkban van állatkereskedés?
köszi!
És amúgy szerintetek tényleg csak tavasszal kapok Jávai mohát? vagy azért Pesten nagyobb eséllyel kapok?
Illetve, ez a moha megtapad a vasfán is ugye?
hát az a gond, hogy vasárnap tudnék menni vásárolni!
A boltok, amiket javasoltál merre vannak?
Vasárnap sajna egyik sincs nyitva. Hallottam már én is, hogy "télen nincs moha" meg azt is hogy "nyáron nincs, majd ősszel". Rendelésre bármelyik rendes boltba hoznak. Amúgy a héten üzleteltem el én is egy halommal, a hobbiakvaristáknál nem akadály, hogy tél van, szaporodik ilyenkor is. Ha feladsz egy hirdetést az akvaristán, hogy "jávai mohát keresek budapesti átvétellel most vasárnapra" akkor tuti hogy kapsz rá ajánlatot.
vasárnap nyitva van Nyugati pu-nál a Westendben a Galapagos 9-18-ig, a bejáratnál felmész mozgólépcsővel első emeletre aztán elindulsz egyenesen és ott lesz jobboldalt. De tényleg drágák ezek a plázás helyek.
Jávai mohát én láttam a VI kerület Eötvös u 28-ban az Atlantisz díszállatban, az a Nyugatitól gyalog 5 percre van. Az egy kis bolt egy pince lejárata van. Ott pl olcsók a növények, a plázákhoz képest pont féláron vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!