Szerintem szép, nekem tetszik.
Csak azt a várat kivenném onnan, szerintem nem szép. Dehát az mindegy, végülis az a lényeg, hogy neked tetsszen. Amúgy semmi gond nincs vele, szép az akvárium :)
A színes aljzat nem tetszik, a kis vár giccses, a ragasztós háttér borzalmas, és az egész üres.Ne haragudj meg, de olyan tipikus kezdő akvárium.
Tegyél bele sima aljzatot, és valami természetesebb dolgot, mint a vár, pl.gyökereket, vasfát, és növényt növényt növényt!!!Valamint egy sima mondjuk fekete háttér sokat dobna rajta, amit elrejthetsz magasabb növényekkel, és a szűrő elé is tennék valamit, mert az nem túl szép látvány.
Most olvasom a hozzászólásokat, először a képeket néztem, és reagáltam a kérdésre, látom van itt egy az enyémmel megegyező válasz is NEM MÁSOLTAM KI, mert nem láttam, hogy mit írt!De ezek szerint más is így gondolja :)
Előző
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!