Honnan tudnék rendelni gömb alakú akváriumot?
Figyelt kérdés
2009. febr. 5. 15:05
1/10 anonim válasza:
Saját tapasztalatból mondom, h nem valami jó..
Az tény, h szebb, mint a tégla alakú, de pl levegőztetőt, szűrőt sokkal nehezebb bele rakni, mivel az oldala domború...
Amúgy állatos boltban lehet kapni, ja és drágább is, mint a hagyományos.
2/10 anonim válasza:
Sok helyen lehet venni SAJNOS!!!De abban nem lehet állatot tartani.Az csak állatkínzás.A halak meghülyülnek benne!Inkább vegyél egy szép trapéz alakú akváriumot!Látom nem tudsz sok mindent az akvarisztikáról,ezért ezt olvasgatsd. www.akvarista.hu
3/10 anonim válasza:
SEMMI ESETRE sem ajánlom, de azért itt van egy...
Rossz a halaknak, nem is mutatós...kicsi, alig fér el benne hal...
4/10 anonim válasza:
Első vagyok!!!
Könyörgöm!
Ezt miért kellett leszavazni???
5/10 anonim válasza:
Nekem van és a kis guppiaimat tartom bene mert a nagyokhoz nem rakhatom őket és nincs másmilyen nem valami jó...
6/10 anonim válasza:
Állatkereskedésben lehet kapni. Nekem is volt már többször, de magától szétrepedt. Mire haza értem a halak elpusztultak, ott feküdtek a szőnyegen :( Nagyon sok ismerősöm járt úgyh egyszerűen szétrepedt az akvárium. Sok ismerősöm dolgozik + sok ismerősömnek van is állatkereskedése és már nem rendelnek gömb akváriumot, pont azért, mert vmi miatt szétpukkad. Szóval nem ajánlom.
7/10 anonim válasza:
Eggyet értek mindenkivel!Jó hogy szép és kevés helyet foglal,de szétpukkad,sokszor kell takarítani,a halak meghülyülnek benne,macerás beletenni a szűrőt.Éppen ezért hallottam valamelyik nap a hiradóban hogy BE IS FOGLYÁK TILTANI(még nem biztos hogy megszavazzák!)(a gömb alakú ketrecet is(a madaraknak)).Szóval lehet hogy illegális is lessz ilyet tartani és árulni is ha megszavazzák!
9/10 anonim válasza:
Miért rosszabb a gömbakvárium egy ugyanakkora téglalapakváriumhoz képest?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!