Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Honnan tudnék rendelni gömb...

Honnan tudnék rendelni gömb alakú akváriumot?

Figyelt kérdés
2009. febr. 5. 15:05
 1/10 anonim ***** válasza:
84%

Saját tapasztalatból mondom, h nem valami jó..

Az tény, h szebb, mint a tégla alakú, de pl levegőztetőt, szűrőt sokkal nehezebb bele rakni, mivel az oldala domború...

Amúgy állatos boltban lehet kapni, ja és drágább is, mint a hagyományos.

2009. febr. 5. 15:45
 2/10 anonim ***** válasza:
87%
Sok helyen lehet venni SAJNOS!!!De abban nem lehet állatot tartani.Az csak állatkínzás.A halak meghülyülnek benne!Inkább vegyél egy szép trapéz alakú akváriumot!Látom nem tudsz sok mindent az akvarisztikáról,ezért ezt olvasgatsd. www.akvarista.hu
2009. febr. 5. 15:48
 3/10 anonim ***** válasza:
75%

[link]

SEMMI ESETRE sem ajánlom, de azért itt van egy...

Rossz a halaknak, nem is mutatós...kicsi, alig fér el benne hal...

2009. febr. 5. 17:26
 4/10 anonim ***** válasza:

Első vagyok!!!

Könyörgöm!

Ezt miért kellett leszavazni???

2009. febr. 6. 08:19
 5/10 anonim válasza:
90%
Nekem van és a kis guppiaimat tartom bene mert a nagyokhoz nem rakhatom őket és nincs másmilyen nem valami jó...
2009. febr. 6. 15:46
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Állatkereskedésben lehet kapni. Nekem is volt már többször, de magától szétrepedt. Mire haza értem a halak elpusztultak, ott feküdtek a szőnyegen :( Nagyon sok ismerősöm járt úgyh egyszerűen szétrepedt az akvárium. Sok ismerősöm dolgozik + sok ismerősömnek van is állatkereskedése és már nem rendelnek gömb akváriumot, pont azért, mert vmi miatt szétpukkad. Szóval nem ajánlom.
2009. febr. 7. 11:37
 7/10 anonim ***** válasza:
Eggyet értek mindenkivel!Jó hogy szép és kevés helyet foglal,de szétpukkad,sokszor kell takarítani,a halak meghülyülnek benne,macerás beletenni a szűrőt.Éppen ezért hallottam valamelyik nap a hiradóban hogy BE IS FOGLYÁK TILTANI(még nem biztos hogy megszavazzák!)(a gömb alakú ketrecet is(a madaraknak)).Szóval lehet hogy illegális is lessz ilyet tartani és árulni is ha megszavazzák!
2010. jan. 28. 15:51
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
már nem lehet
2010. ápr. 12. 22:59
 9/10 anonim ***** válasza:
60%
Miért rosszabb a gömbakvárium egy ugyanakkora téglalapakváriumhoz képest?
2010. júl. 3. 20:54
 10/10 anonim ***** válasza:
90%
nem tom, de illegális
2010. júl. 4. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!