Happy Carbo jó az algák ellen is?
54l-es "növényes" aksi, JBL táptalaj, happy plant táp napi adagolással, viszont még carbo-t nem nyomatok (természetesen nincs co2 adagolás), mert természetesen felénk nem lehet kapni, és még nem tudtak nekem Budapestről hozni. Szóval kezdek aggódni az algásodás miatt, és úgy hallottam, hogy a carbo a növények "táplálásán" kívül az algák ellen is jó!
Köszi a segítséget!
Köszi Nektek a segítséget!
Békéscsabán tengetem napjaimat! Bárhol kérdeztem foggggalmuk nem volt a happy carboról! Co2 rendszerről nem is érdeklődtem (aminek csakis és kizárólag anyagi okai vannak), de gyanítom hogy esélytelen lenne! :) Szóval ez a helyzet!
A csiga és a harcsa jó megoldás?
Akkor már csak arra kérnék javaslatot, hogy melyik az a csiga faj, amelyik nem eszi a növényeket és mennyit vegyek egy 54l-esbe!
Ja, és még egy. A törpe harcsa a növényeket is eszi?
Valamennyire ismerem Békéscsabát, gyulai vagyok. =)
A Centerben lehet kapni Happy Carbo-t, legfeljebb megrendelik neked.
A Lencsési lakótelepen van egy Sügér díszállatkereskedés, fő profiluk a sügér, de mindent be tudnak olcsón szerezni rendelésre. 100%, hogy Carbo-t is.
Gyulán a Hárlem udvarban is kapható.
Üdv,
Az törpe szívóharcsa nem eszi a növényt, az rendes.
Minden növényes akváriumba kell tenni.
Nézd ebbe is van:
http://www.youtube.com/watch?v=em4xefZM4_k&feature=player_em..
Emellett a garnélák is jól tudják babrálni a növényeket, jól tisztítják, de csak ha csak sokan vannak.
Az almacsiga meg nyalja belülről az üveget szépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!