Milyen a halaitok étrendje?
Figyelt kérdés
Ti hogy etetitek a halakat? Egyik nap egyik fajta kaja,másnap másik...vagy minden nap mindenből? Én jelenleg Sera Pro Colort adok nekik,azonkívül van még granulátum,meg vmi no name alga-flakes..maradt még a tarisznyarákjaim után egy doboz Sera crabs natural,ezt odaadhatom nekik? Tetszeni tetszik nekik,mert amikor a garnéláknak adtam,a halak is rávetették magukat.Ja,egyszer,mikor változatosság kedvéért vitamingranulátumot adtam a halaknak,másnapra jó pár elpusztult,nem tudom miért?Rossz volt a kaja?2011. jan. 26. 22:06
11/12 A kérdező kommentje:
Köszi válaszaitokat.Sztem be fogok még szerezni ezt-azt nekik,főleg a fenéklakóknak,mert azok szegények csak azt kapják,amit a többi elszalasztott.
2011. jan. 27. 14:10
12/12 anonim válasza:
nagyoknak: Tetra Pro díszhaltáp egyik nap, másnap fagyasztott fekete szúnyoglárva.
Bettának mindig is csak Sera Bettagran, mert nekem eddig csak azt eszi.
kicsiknek (guppik): FIX teljes értékű díszhaltáp növendékhalaknak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!