Melyik lenne szebb egy 150 literes csak vitorlásos akvárium vagy vegyes neonokkal teli akvárium? . Köszi g feronak a jbl punktol bevált
Szerintem ízlés kérdése. Amúgy én tuti inkább a vitorláshalasat választanám. Esetleg tehetsz mellé még pár kisebb halat amikkel megfér.
Csak vigyázz, hogy ne tarts belőlük túl sokat. :)
Nekem is az a véleményem hogy tarthatod együtt!
Én is úgy fogom egy 160 literesben ha úgy alakul:)
Az én öreg vitorlásom, 6 éves kb, azt simán összeraktam régebben neonnal, és nem ette meg. Aztán raktam be mini páncélos harcsát, ékfoltos razbórákat, tetrákat, azt se bántotta. A páncélos harcsát előszőr megnézte, követte, hátha kaja, akkor kicsit féltem. De aztán békénhagyta :)
Nálam annyira békés. Pedig a kis hal volt 1 centis, a vitorlás meg volt 10 centis :)
Most 2 kis ramirezivel van együtt a barátom akváriumában. Ott ha a ramirezik veszekednek, akkor a vitorlás fél. Ő nem szereti a balhét, mindig békét teremt.
A ramirezik meg csak ilyesztgetik egymást, de az se komoly. A vitorlással meg nem foglalkoznak, kb mintha ott se lenne.
Viszont ha veszel vitorlást, azt mindenképp párba vedd,szóval 1 hím és egy nőstény, és esetleg úgy próbáld venni, hogy nézd meg a díszhalasnál, hogy melyik kettő úszik együtt, mert akkor azok már kiválasztották egymás. A vitorlás monogám, életében csak 1 párt választ magának így nehéz másik vitorlással összehozni ha már van neki egy párja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!