Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Milyen fajta kisállat javasolt...

Milyen fajta kisállat javasolt tartani? :D

Figyelt kérdés
Már olt több kisállatom csak megszeretném tudni hogy melyik lenne az ideális kis kedvenc. :D
2011. jan. 24. 20:46
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
:):)
2011. jan. 24. 21:26
 12/15 anonim ***** válasza:
Én a halakat ajánlom, de ennyi pénzösszeggel nem lehet belevágni.Ők csendesek, nem kell sétáltatni őket,nincs utánuk a házban szőr/toll.
2011. jan. 24. 21:50
 13/15 anonim ***** válasza:

Ne hülyéskedj, csincsillám van, annál édesebb cukormókusnyuszi nem létezik a földön. Az a világ legkedvesebb állata. Nyáron sem volt vele gond.

Ha már te is megdöglesz a melegtől, egy ventillátort beraksz a lakásba és ennyi.

A tengeri malacokat viszont bocsi, de nem kedvelem. Az egy sipítozó zabagép. Többet eszik mint egy ember, és 5 féle kaját ott kell rohasztani nála, hogy ne hisztériázzon. A zöldségekre meg jönnek a muslincák és tele lesz velük a lakás aztán nem tudod kiírtani.

2011. jan. 25. 05:32
 14/15 anonim ***** válasza:
tengeri malacot én sem ajánlom, mert sok hely kell neki. 13 évesen szerintem a halakban sem lelné örömét sokáig, úgyhogy valami madarat vagy kisemlőst. A zebrapinty kicsit hangos reggelente, de meglepően okos és barátságos, csak meg kell szoknia a gazdáját. Vagy hörcsög, degu, teknős... Esetleg patkány. Annak csak egy nagy ketrec kell, bármit megeszik, és a leginteligensebb minden kisállat közül. Nincs hangja, nincs szaga, 2 hibája van: hogy rossz a híre, és hogy 2 évnél ritkán él tovább.
2011. jan. 25. 14:34
 15/15 anonim ***** válasza:
Én meg pont hogy a tengeri malacot ajánlom. Kezdő kisállat tartónak ideális. 12 ezer forintból simán meg van a ketrec, a házikó, egy kis játék, a malac, és vagy 3 havi kajája, stb stb... Kár lenne több ezer forintért csincsillát, vagy más rágcsálót venni, hogy aztán mikor megunta, a szülők etethetik. Arról nem is beszélve, hogy a csincsilla elél 8-10 évig is, és k*rva nagy ketrec kell neki. Sokkal inkább személyiség. Nagy igényei vannak. Nem azért ajánlom, mert a tengeri malac a legjobb házi állat, hanem azért mert annak a legkisebb az eszmei értéke. Ha netán megdöglik, így járt. Na de egy csincsilla, vagy egy papagáj, amibe simán benne van 6-7-8 vagy több boldog év? Kár lenne elpazarolni.
2011. jan. 25. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!