Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Milyen fajta kisállat javasolt...

Milyen fajta kisállat javasolt tartani? :D

Figyelt kérdés
Már olt több kisállatom csak megszeretném tudni hogy melyik lenne az ideális kis kedvenc. :D
2011. jan. 24. 20:46
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
pár dolgot írnod kellene: mennyi pénzed van rá, mennyi szabadidőd, mennyire szeretsz foglalkozni velük, hány éves vagy stb......
2011. jan. 24. 20:50
 2/15 A kérdező kommentje:
Nagyon sokat szoktam foglalkozni velük.De amikor pihennek hagyom őket mivel nekik szükséges.13-éves vagyok:) van kb 12 ezer forintom takarítottba:)
2011. jan. 24. 20:53
 3/15 anonim ***** válasza:
Hörcsög vagy tengerimalac.Nagyon aranyosak.Sokat foglalkoztam velük én is de aztán egyre kevesebbet és alig jutott rájuk időm de persze jó körülmények közt élt.
2011. jan. 24. 21:01
 4/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)Szerintem a tengeri malacot fogom válaszatni:)Mivel pár hete meghalt a Mongol Futóegerem:(Ez lesz az ajándékom:)
2011. jan. 24. 21:02
 5/15 anonim ***** válasza:

Esetleg nimfa papagáj, ha tényleg sokat tudsz vele foglalkozni :)

Madárnál igazabb barátot (és többet rosszalkodót) nem találsz :)

Viszont egy nimfa kifejezetten hosszú elkötelezettség, ugyanis elélnek akár 15, sőt, néha 20-25 évig is, és ha egyszer már összebarátkoztatok, nem illik meggondolni magad :)

2011. jan. 24. 21:03
 6/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)Olyan sok aranyos állat van a volágon nehéz lesz választani:)
2011. jan. 24. 21:05
 7/15 anonim ***** válasza:
én törpenyuszi párti vagyok, az enyém a nevére is hallgat, a kislányok nem is büdik... vagy csincsilla
2011. jan. 24. 21:06
 8/15 anonim ***** válasza:
én egy mókust szeretnék.. :)
2011. jan. 24. 21:22
 9/15 A kérdező kommentje:
Az nagyon cuki:) Mi is szerettünk volna de túl drága volt:( De majd talán legközelebb lesz:)
2011. jan. 24. 21:24
 10/15 anonim ***** válasza:

A csincsilla macerás, és a nyári forróságot ami néha Magyarországon van, nehezen vészeli át.

Egyébként már én is belevágtam volna :D

2011. jan. 24. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!