Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Szerintetek ez jó lenne...

Szerintetek ez jó lenne "szülőszobának" és nevelőnek?

Figyelt kérdés

Arra a következtetésre jutottam, hogy valószínűleg megszült a guppim. Az előbb láttam a növényke között vagy 3 db-ot, valószínűleg a többit megették. De mondjuk a nősétny guppimnak még mindig megvan a terhességi foltja. A lényeg, hogy a régi akváriumomat (volt benen víz és növény) 11 literes, kitakarítottam és iylen lett:

[link]

[link]

Fele régi víz, biológiailag beállt, másik fele friss. Jó lesz ez guppiivadék-nevelő medencének? Illetve szülőszobának?

2011. jan. 22. 15:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
szerintem a kő és a növény felesleges vele, föleg mikor belebújnak a kövek alá, az enyémek csinálták, elég macerás ugy kitisztítani őket. Pedig náluk is kell takarítanod:)
2011. jan. 22. 15:35
 2/11 A kérdező kommentje:
követ csak azért raktam, hogy legyen a növény alatt valami. növény meg nagyon hasznos.
2011. jan. 22. 15:36
 3/11 Bán Máté ***** válasza:
42%
Szerintem a köveket vedd ki rakjbe 2 nagyobbat igy könnyebb lesz a takarítás
2011. jan. 22. 15:44
 4/11 anonim ***** válasza:

És a 2 nagyobbnak mi értelme lenne? Abba hogy ültetné a növényeket?

Maradhat nyugodtan az aljzat, a növények pedig tényleg hasznosak. Nálunk (Malawi-tavi sügérek) a nevelőben is van kvarchomok, microsorum meg 2 pala egymásnak támasztva, így van hová elbújniuk. Szerintem jó lesz így, ők is megérdemlik a normális környezetet. Hőfokra és a vízminőségre figyelj oda.

2011. jan. 22. 15:55
 5/11 A kérdező kommentje:
Jajj, segítsetek!!! Sikerült hálóval átrakni egyet a kicsibe a 60 littyósból! De beszívhatja a szűrő! Kikapcsoltam, de jó lesz ez így? Hogy nem megy a szűrő-levegőztető? És mivel etessem?
2011. jan. 22. 16:18
 6/11 gfero ***** válasza:
100%
tekerd körbe a szűrőt perlon vattával mert másképp beszívja az ivadékokat és nem ártana egy szivacsszűrőt venni kb 1000 ft .tisztítás céljából nem kelet volna bele tenni aljzatot tenni
2011. jan. 22. 16:51
 7/11 gfero ***** válasza:
1-2 napig tudsz adni nagyon kevés főt tojás sárgáját de nem ártana egy minőségi tápot venni pl.tetra min baby .a levegőztető ,szűrő kell
2011. jan. 22. 16:58
 8/11 A kérdező kommentje:
oké. gézlappal jó lesz körbetekerni?
2011. jan. 22. 17:12
 9/11 anonim válasza:
Szerintem mindegy mivel tekered körbe csak sűrű lyukas legyen pl mint a géz egy párszor körbe tekered azt kész!
2011. jan. 22. 17:14
 10/11 A kérdező kommentje:
rendben, oké. de amúgy nem zavarja őket, hogy hiába ott van a gézlap, de valami mindig szívja őket arra?
2011. jan. 22. 17:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!