Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Platypus, mutatnál képet az...

Platypus, mutatnál képet az akváriumodról?

Figyelt kérdés
Nem muszáj, csak kíváncsi vagyok rá :/
2011. jan. 21. 03:22
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

http://www.youtube.com/watch?v=c9dCUoelCJ8

Milyen moha van középen?

2011. jan. 21. 12:44
 12/24 anonim ***** válasza:
szerintem gömbmohája van:)De nem biztos, csak tipp:)Nagyon nagyon nagyon gyönyörüségesen szép ez az akvárium:)Én is szeretném már hogy igy nézzen ki az akváriumom, csak én lassan haladok:D
2011. jan. 21. 14:49
 13/24 anonim ***** válasza:

Ez... ez valami... hú nekem ez még maga a csoda! A számomra elérhetetlen univerzum! XD Ehhez képest az enyém egy légyfing.

Murrét még nem láttam :) hol tudom megnézni? :D

Ja, és tudtok olyat akinek tengeri van?

2011. jan. 21. 14:53
 14/24 Platypus ***** válasza:

Jelenleg 3 akváriumom van, a képeken látható a legnagyobb, 40 literes. Ez növényesnek erősen low-tech, viszonylag olcsó akvárium, de mivel nem túl igényes fajok vannak benne, ezért jól szuperál, és az algákkal sincs gondom. Aquael mini szűrő van benne, 2x15 w fény (hagen flora glo és sera tropic sun), JBL manado a talaj. Easylife profito-val tápozok, naponta adagolom a heti ajánlást leosztva. CO2 beoldás nincs, csak easy carbot adok, a gyári ajánlás felét a garnélák miatt.

A halak: Boraras brigittae, B. urophtalmoides, összesen 10 darab, és mellé régen 3 Otocinclus volt, jelenleg ideiglenesen két pici Anci. Sziámi algázóm nincs, ennek a fajnak kicsi lenne. Ecsetalgám sose volt, fonálalga képződik valamennyi a vízfelszín közeli fadarabon, de szerencsére egyszerűen takarítható helyen.

Szeretnék egy nagyobb, 120 liter körüli, faágas, kusza látványvilágú akváriumot összerakni, hasonlóan egyszerű technikával, de már egy éve nem sikerül összeszedni rá egyben a pénzt.

A videón 2 gömbalga és előttük lekötözött, nyírt riccia van.

Aki szerint az enyém szuper, annak ajánlom ezt a linket: [link]

Az első egy-két oldal akváriumai mellett az enyém elbújhatna.

2011. jan. 21. 14:55
 15/24 anonim ***** válasza:
Hát az enyém még az utolsó helyezett alatt is jóval elbujhat szerintem:D
2011. jan. 21. 15:01
 16/24 anonim ***** válasza:
Nagyon szép növenyes. Minden elismerésem, ritkán látni ilyet, főleg egy ilyen gyik-hoz hasonló fórumon!
2011. jan. 21. 15:35
 17/24 anonim ***** válasza:

Hihetetlenül szép!

Ez fantaztikus Platypus.

HA nekem fele ilyen szép lenne......

Grat

2011. jan. 21. 16:10
 18/24 anonim ***** válasza:
Egy tizenkilencedik helyet azért megajánluk szerintem. És az, az ötvenegy tagú elitmezőnyben azért szép lenne. Nekem több mint egy évtizede 5-8 évig volt akváriumom és pénzem is rá, hát igazolhatom nem csak pénz kérdése. Ez nem olyan mit a háború, amihez csak pénz, pénz és pénz kellet. Itt tudás türelem és a szakértelem is fontos.
2011. jan. 21. 17:36
 19/24 anonim ***** válasza:

amúgy Platypus, érdekel a kriptozoológia? csak azért mert egy Jackalope a youtube csatornádon a profilképed :)

egyébként tényleg szép az akváriumod

2014. júl. 8. 13:19
 20/24 Platypus ***** válasza:
Nem Jackalope, hanem Wolpertinger!
2014. júl. 8. 13:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!