Platypus, mutatnál képet az akváriumodról?
http://www.youtube.com/watch?v=c9dCUoelCJ8
Milyen moha van középen?
Ez... ez valami... hú nekem ez még maga a csoda! A számomra elérhetetlen univerzum! XD Ehhez képest az enyém egy légyfing.
Murrét még nem láttam :) hol tudom megnézni? :D
Ja, és tudtok olyat akinek tengeri van?
Jelenleg 3 akváriumom van, a képeken látható a legnagyobb, 40 literes. Ez növényesnek erősen low-tech, viszonylag olcsó akvárium, de mivel nem túl igényes fajok vannak benne, ezért jól szuperál, és az algákkal sincs gondom. Aquael mini szűrő van benne, 2x15 w fény (hagen flora glo és sera tropic sun), JBL manado a talaj. Easylife profito-val tápozok, naponta adagolom a heti ajánlást leosztva. CO2 beoldás nincs, csak easy carbot adok, a gyári ajánlás felét a garnélák miatt.
A halak: Boraras brigittae, B. urophtalmoides, összesen 10 darab, és mellé régen 3 Otocinclus volt, jelenleg ideiglenesen két pici Anci. Sziámi algázóm nincs, ennek a fajnak kicsi lenne. Ecsetalgám sose volt, fonálalga képződik valamennyi a vízfelszín közeli fadarabon, de szerencsére egyszerűen takarítható helyen.
Szeretnék egy nagyobb, 120 liter körüli, faágas, kusza látványvilágú akváriumot összerakni, hasonlóan egyszerű technikával, de már egy éve nem sikerül összeszedni rá egyben a pénzt.
A videón 2 gömbalga és előttük lekötözött, nyírt riccia van.
Aki szerint az enyém szuper, annak ajánlom ezt a linket: [link]
Az első egy-két oldal akváriumai mellett az enyém elbújhatna.
Hihetetlenül szép!
Ez fantaztikus Platypus.
HA nekem fele ilyen szép lenne......
Grat
amúgy Platypus, érdekel a kriptozoológia? csak azért mert egy Jackalope a youtube csatornádon a profilképed :)
egyébként tényleg szép az akváriumod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!