Mutatnál fényképet az akváriumodról?
Itt nézelődhetsz, ha ügyes vagy, megtalálod az enyémet is;) Minden jót!
Aztán beírhatod azt is hogy Huncutka meg azt is hogy bartamate :)
Ez a mienk, de még át fog alakulni úgyis...ez csak ideiglenes kinézet.
Utolsó!
Egy kőkereskedésben vettük, címet nem tudok írni, de küldök google maps-es koordinátákat:
47.374,19.136212
Nagyon kedvesek, nagyon sokféle szép kő van, nem is drágák... ezek amiket mi vettünk azok homokkövek, fekete csillámpala meg van mészkő szikla is bent, meg van vmi szürke pala is de nem tudom hirtelen az milyen. De mészkövet meg csak afrikai sügérhez lehet tenni, mert keményíti a vizet. :)
Ezek a kedvenceim, akvaristáról, de ilyet nehéz csinálni :)
Típus: Növényes (megszűntetett)
Méret: 70*30*23 Bruttó 50 liter
Szűrés: Evo 2208 külső (700 l/h elméleti, 300 l/h valós)
Fűtés: Nincs
Hűtés: Nincs
Levegőztetés: Esőztetővel.
Világítás: 2*18W T8 (Philips Aquarelle + Osram 865) napi 9 óra
Aljzat: JBL Aquabasis akvárium táptalaj 2,5 liter + fekete bazaltzúzalék
Háttér: Karton
Dekoráció: Kövek.
Etetés: Naponta felváltva Van gerven fagyasztott + Tropical lemezes + Aquatic Nature Cichlid Food Excel
Vízcsere: Hetente 50%.
Növények trágyázása: CO2 magasnyomású palackból, házi készítésű külső reaktorral 100 b/perc. Naponta 2,5ml Green Aqua Macro+ 2,5 ml GA Micro + 1,5ml Easy Carbo
Halak: 9 db ékfoltos razbóra, 4 db Otocinclus affinis, 1 db sziámi algázó
Növények: Hemianthus callitrichoide "Cuba", Micranthemum micranthemoides, Eleocharis acicularis, Riccia fluitans, Cardamine lyrata, Rotala nanjenshenem
Egyéb: Kb. 20 db Red cherry
Meg ez is jól néz ki:
Nekem most ilyen, kicsit megnyírtam a növényeket, de pont csak bal hátul, elöl nem, és az takarja a hátsókat, mindegy: [link]
Ez a tengeri, most elhanyagoltam, de akarom majd fejleszteni: [link]
Ez brakkvizi darázsgébes, a gébek aranyosak, csak növény nem marad meg benne semmi. Az anubias se bírta a sós vizet, próbáltam, a microsorum még úgy ahogy, de kínlódik. [link]
Hable!
Néha be lehet szerezni élő mangrove palántát, az jó lenne a brakkosba. Vagy esetleg Jávi moha, ázsiai brakkos-mangrovés területeken is él, ha nem túl sós a víz, az is kibírja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!