Egy 40l-eres akváriumban hány hal fér be? AC 220-240V a lélegeztető ez jó lenne 100l-esbe is?
A 100 littyósba már normális nagy szűrő kell, például:
Persze vehetsz bele egy olcsó gagyi szűrőt is, csak én úgy vettem észre hogy azok hangosak és engem pl idegesít ha zúg :) Az Eheim az viszont egy elég halk szűrő, semmi hangja sincs, tök jó, és 3 év garit is adnak rá, amúgy egy örök darab, nálam ilyen 6 éve megy minden nap, és még nem romlott el.
A 40 litereshez pedig jó a szivacs is, csak egy ideig, mert meglátod hosszú távon majd algásodni fog miatta az akvárium, mert az nem forgatja eléggé a vizet, szóval én a helyedben később abba is vennék egy kis szűrőt.
A kicsi szűrő az lehet egy olcsó gagyi is, az ilyen kisméretűek még nem szoktak zúgni, azok általában halkak.
Úgy vettem észre hogy csak nagy méretben nem tudnak normális szűrőt gyártani a kínaiak :)
40 literbe ezekből 20db hal, de ezek mini halak:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!