Miért nem működik a levegőbefújó?
jó de ettől magasabbra már nem tudom emelni a boltbea azt mondták mi.1-2 cm mélyen legyen a levegőbefúlyócsőbnek a csatlakozása amugy elég a növény : 2x gömbmoha [link]
vazinéria kb 2x anyi ami a képen van 54L re
Lehet állítani a fokozatot!
Nem értem miért nem olvassátok el a használati útmutatót.
,,A szabályozófúvóka kihúzásával vagy benyomásával állítható a szivattyú teljesítmény maximálisra vagy minimálisra."
Szabályozófúvóka=ahonnan fújja a vizet.
A levegőszabályzó szelep elforgatásával pedig a levegőmennyiséget tudod szabályozni, amit a vízbe juttat.
Nagyon egyszerűen be lehet állítani, tág határok között.
Üdv,
Jah, az nem fújja, de nem lesz bajuk a halaknak, no para.
Ha még mellé raksz egy külön kis levegőztetőt az meg úgy zúg, hogy meg fogsz bolondulni tőle... én nem tenném.
Lehet, hogy ezért le leszek pontozva, de nálam nem megy bele külön levegő, csak szűrő, és az pont elég.
Ha nincsenek a halak a víz tetején, hogy levegőért kapkodjanak, hanem normálisan úsznak és kergetőznek, azt látod, hát akkor mi baj lenne? Semmi.
A sok levegő befújás az inkább csak sügereknél fontos, meg olyan esetekben ha nagyon nagy hal van kis helyre zárva, vagy ha kishalból van baromi sok az akvárium méreteihez képest.
De ha csak normál mennyiségű halad van, sok növénnyel, akkor nem lehet gond belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!