Meddig él nálatok egy guppi átlagosan?
Figyelt kérdés
2011. jan. 10. 18:32
2/4 anonim válasza:
Nálam olyan volt (szerintem véletlen), hogy testvérek voltak, 5év után nyáron egyszerre haltak meg 6-an, és nem szaporodtak egymás közt.
3/4 anonim válasza:
Igen, kb. 4 évig nálam is elélnek, pontosan nem tudom, volt már jónéhány kisöreg. De ehhez azért az kell, hogy ne pározzanak be túl hamar (legalább fél év szűzen nevelés), ne legyenek belterjesek, ne legyen túl magas a vizük hőmérséklete (gyorsabb anyagcsere, gyorsabb élet). Ezek nélkül inkább 2-3 év várható.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszok.Csak azért kérdeztem mert az enyémek nem élnek olyan sokáig.A tartási körülmények biztos hogy jók.Szerintem beltenyészesek, de ezen már dolgozom.Már több halat is cseréltem más, guppikkal foglalkozó emberekkel.
2011. jan. 11. 19:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!