450 literes akváriumba mit tegyek?
Vizet is rakj bele..xD
Am törpehacsát ne, mert megeszi a többi halat...
törpe szívóharcsákat (Otocinclus affinis)
páncélos harcsákat
neon csapatot
ékfoltos razbóra csapatot
bíborlazac csapatot
tetra csapatot
A leopárd csík az nem mászik bele a szűrőbe?
Azt nem ismerem, de az is olyan kicsi, nem?
Volt egy nagy márvány sügerem az nagyon okos állat egyébként, simán berendezi magának az akváriumot. Én berendeztem neki, de megfogta a szájába a növényeket és átrendezte. Előre pakolta mindet, és mögé bújt, hogy ne lássuk. A köveket is arrébbrakta és ásott magának a talajban is egy gödröt. Sokat nevettünk rajta.
Csak egy gond volt vele, hogy főleg élő kishalakat evett mert azt szerette ha vadászhat. A tubifexet azt megkóstólta, de ki is köpte... néha azért kellett takarítanom utána emiatt. A fagyi kaját is kiköpte.
Ezt akkor csinálta mikor már nagy volt.
Bezzeg a kishalakat nem, ahhoz csak odasonfordált, aztán beszívta őket. Ha nem sikerült, akkor meg mérgesen csapkodott és felállt a hátán az uszonya.
De a pikkelyén a mintája szép volt nagyon, mindenki megcsodálta. És mikor már 20 centinél nagyobbra nőtt, akkor a mintája kifakult.
Ne vegyél ilyet, nem azért mondtam, csak most ez így eszembejutott a nagy akváriumodról.. ő biztos tök jól érezte volna magát ott. nálam kisebbe volt.
Gyakorlatilag leírtad, hogy mit szeretnél bele. Azt mind mehet.
Nekem egyszer évekig volt egy 448 literesem egy 10 emeletes panelház 1. emeleti lakásásban.
Nem kértem hozzá semmilyen szakvéleményt és soha nem volt vele semmi probléma.
Ne hogy már 7-8 felnőtt férfi ne állhasson egymás mellé a panelban, mert leszakad!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!