Melyek azok a békés, akváriumi halak, amelyek, nem "átlagosak és mindenkinek van"?
Átlagoson értem a guppit, xifot, gurámit, mollyt.....
Ne értsetek félre tünemény halak, csak szeretnék valami "újat", ami nem mindenkinek van. Persze azért ne legyen valami hatalmas extra igényű kis fickó, mert nem venném a lelkemre, ha bármi is történne vele:(
Ma töltöttük fel még csak vízzel és aljzattal a 120l-es akit. Berendezés kigondolva, egy hím betta tuti lesz benne, és egy rák a többi még kérdéses!
előre is köszi!
Hát nem átlagos
nekem volt együtt frenatusz, gömbhal, botia és vitorlás.
A gömb miatt sózni kellett a vizet jódmentes sóval.
De nem raktam bele olyan sok sót, hogy mittomén a többieknek ne kapjanak sómérgezést, mert a többinek nem kell sózni :)
Az olyan volt, hogy bevilágítottam lézerceruzával és a gömbi követte a fényt, az mindig odajött ha odatettem a kezem (olyan mint egy macska) csak azt élő kajával kellett etetnem, tehát tubifex / szunyoglárva , vagy néha megette a fagyi kaját is ha már nagyon éhes volt.
A plattikat viszont a gömbi kinyírja előbb-utóbb, a platti meg hát az is olyan mint a xipho.
köszi az eddigi válaszokat, mindnek utána nézek.
Találtam egy halat, ami nagyon szép, csak még nem olvastam el a leírást, még neki is utána kell néznem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!