Melyek azok a békés, akváriumi halak, amelyek, nem "átlagosak és mindenkinek van"?
Átlagoson értem a guppit, xifot, gurámit, mollyt.....
Ne értsetek félre tünemény halak, csak szeretnék valami "újat", ami nem mindenkinek van. Persze azért ne legyen valami hatalmas extra igényű kis fickó, mert nem venném a lelkemre, ha bármi is történne vele:(
Ma töltöttük fel még csak vízzel és aljzattal a 120l-es akit. Berendezés kigondolva, egy hím betta tuti lesz benne, és egy rák a többi még kérdéses!
előre is köszi!
Nekem afrikai sügérek vannak, de nálad az kizárva. :)
Helyedben én vennék baltahasú lazacot, valami haláli aranyosak, különlegesek és szerintem még nem sok mindenkinek van.
köszike:)
de ahogy így át gondoltam, igen lesznek benne gurámik, dalmata mollyik is, hisz ők is gyönyörűek.:)
csak szeretnék valami különlegesebbet is, ami velük tartható.
hát gratulálok az akváriumodhoz, nagyon nagyon tetszik a sügeres akvárium is, de ez ahhoz kicsi lenne, meg tartok is tőle.
Neked nem rendezik át az akváriumodat?
na igen ettől tartanék én is, a pakolástól. egyszerűen hiába rendezed be szépen, az biztos, hogy ők átrendezik:)
de megértelek, hogy imádod őket, mert csodaszépek
utolsó neked pedig köszönöm, meg fogom őket keresni a neten
Nekem most ő a favorit:
Éppen a "szokásos" halakról gondolkozom a váltáson, de nehéz a döntés.
Kolibrihal. Gyakori faj boltokban, de senki sem tartja, mert a stresszes fiatal halak elég szürkék és unalmasak. De ha normálisan vannak tartva, és ivarérettek leszenek, akkor ilyenek:
uhh ezek gyönyörűek!!! és van valami könnyen kiejthető nevük is?:P
én még nem is láttam a helyi állatkereskedésekben ilyen halat.
Kereskedésben én sem láttam, de pesten egy srác foglalkozik velük, tőle tervezem a vásárlást. Vele viszont találkoztam boltban is:
Kalászhal félék, egy-két magyar nevét hallottam már, például kék szemű gertrudes, de inkább csak angolul lehet olvasni róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!