Egy 72 literes (60 cm-es) akváriumban mekkora az a maximum hosszúságú hal amely még jól érzi magát és minden gond nélkül tud mozogni?
Ezt csúnyán elírták!
A linken ennek a fajnak van a leírása, a képen máshogy néz ki, de ne tévesszen meg, mert az egy preparált hal. Azt írják, a maximális mérete 130 cm! Keress rá a hal latin nevére, mindenhol azt fogják írni, hogy ez egy böszme nagy hal. Anyósomnak 25 centis példányai vannak, úgy látszik nem nőnek tovább, de nagyon szűkösen vannak a 120 literben, lehet, hogy csak azért meg a rossz vízminőség miatt álltak le.
Szerintem 1db frenatusz + 1db nagyobb botia (díszcsík) + sok kis zebradánió.
Ez a kombó szeirntem kibírná a 70 litert.
Nálam egy 90-esben voltak anno,
A botia nem úszik gyorsan és nem sokat
A frenatusz az nagyongyors és cápaformájú teste van de nem nagy, viszont minden kishalat megkergetett és volt akit ki is nyírt.
Egyedül a zebradániókat kergette hiába, mert azok el tudtak úszni előle. Azok szintén gyorsak és szeretnek kergetőzni.
De amúgy szerintem is jobb ha kisebb halakat tartasz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!