Ki milyen halat növényt tart az akváriumában?
az én szomszédom halkereskedő...:)
A legjobb a guppi, azzal sok bajod nem lehet... elég jó még a platti is, a sziámi harcos viszont idegbeteg.
nekem az algaevő a kedvencem, az elég nagyra tud nőni. kell almacsiga! az több algát eszik, mint amennyit sz.rik. a kis barnákkal már baj van, azokat meg kell ölni.
volt egy 10 literes kezdő akváriumom, utána egy 90 literes nagy...
Sok hínárt meg tisztított göcsörtös fát raktam be nekik, hogy el tudjanak bújni...:)
Microrazbórákat és garnélákat, mert azoknak egy 20 literes akv. is olyan nagy, mint hozzám képest az Omszki tó, pl:
Ezekből van nekem:
Galaxy, Yellow, Borarasból 3féle, Tigris, New Bee, Parázslazac, Red Cherry, Törpe szívóharcsa, Endler
Növények: jávai moha, Anubias nana, anubias bateri gold, lilaoepsis vizifű, meg mindenféle kis cafrang, néhol zöldalga is meg fonal alga is :)
Volt sokféle halam, mert össze-vissza cserélgettem:
[link] <-- régiek
[link] <-- újabbak
Jelenleg 4 akváriumom van: 20, 40, 72, 90 literesek
70 literes aksiban:1 betta ami nagyon szelíd,imádni való
2 citromlazac,9db neon,2 ékfoltos razbóra,2 algaevő,1 zebradánió,és van 2 halacska aminek a nevét sem tudom :)+1 vitorlás.
2 gömbmoha és szintén 2 növény aminek nem tudom már a nevét.:)
Halak:
Pseudotropheus Socolofi
Pseudotropheus spec. "Elongatus Mpanga"
Pseudotropheus Acei „Itungi”
Labidochromis sp. "Mbamba"
Labidochromis Caeruleus „Yellow”
Melanochromis cyaneorhabdos "Maingano"
Ancistrus Temminckii
Corydoras Melanistius
Ancistrus Sp. "Albino"
Chromobotia macracanthus
Növények:
Anubias Heterophylla
Cryptocoryne crispatula var. balansae
Anubias Barteri
Microsorium pteropus
Nekem egy 54 literes van guppikkal, neonokkal és szumátrai díszmárnákkal, meg van benne két aymonerry, egy almacsiga meg sok maláj tornyoscsiga meg hegyes hólyagcsiga. Növények: cabomba, anubias-félék, a pontos nevét nem tudom mindegyiknek, elég sok van.
Meg van egy 20 literes nevelő, abban van egy echindorus, és pár guppi. De ezt az akváriumot szerintem hamarosan szétszedem és elrakom, mert a benne levő guppik felnőttek, és egy részüket beraktam a nagyobb akviba, a többit pedig majd elviszem a kereskedésbe. A növényt is berakom a nagyobbikba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!