Akváriumom kb.4 hónapja működik, és úgy gondoltam veszek bele 10-20 garnélát. (Red Cherry) lesz az akvárium? Lent.
Figyelt kérdés
Na akkor:
60 literes az aksi, van benne 12 guppi( 2cm) 6 neon és egy anci. rengeteg növény van, meg egy vasfa amin valami zöld mohaszerűség van.fűtés világítás szűrés rendben.
Noss akkor? Ja és a ph-t hogyan tudom megmérni?
2011. jan. 7. 18:04
1/3 anonim válasza:
Szerintem belefér, vedd meg őket nyugodtan. Ph-t lakmuszpapírral tudsz mérni, illetve rengeteg teszter létezik halasnál.
2/3 gfero válasza:
akármelyik akvarisztikai boltban lemérik kb 300ft-ért vagy veszel ph mérőt ami rengeteg formában létezik .digitális ,csepp,pappír csík teszt
3/3 anonim válasza:
Áh a Red az olyan nagy tűrőképpességű hogy bárhol megmarad.. ne féltsd őket. Amiben a guppyk megvannak, az a rednek is bőven jó lesz. Ő miatta teljesen fölösleges vizet mérni.
Viszont a Red szaporodni nem fog úgy hogy a guppy vagy az ancy kajának nézi a frissen született 1-2 miliméteres garnéla bébiket, szóval én inkább csak ezért nem raknám őket össze, de ha nem akarod szaporítani, akkor ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!