Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Akvárium merevítése az hogy...

Akvárium merevítése az hogy működik?

Figyelt kérdés
6 éve vannak édesvizi halaim,de valami most megfogott.nagyobbat akváriumot szeretnék,mert eddig egy 200 literes volt.Készítenék házilag egy 120X60X60 akváriumot,de a merevítését nem értem,igazából még egy boltban sem figyeltem meg ezt merevítős dolgot,tehát tudna nekem valaki adni valami linket ,vagy ha valaki esetleg ráér úgy nagyábból leírná hogy is kell ezt elképzelni?
2010. dec. 30. 21:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekünk a 300 literesen úgy van, hogy a 2 szélén van 2 üveg keresztben, meg középen is. Egymás felett van a 2 csík, így a tolótető is 2 felé van osztva. Lefényképezem neked mindjárt és elküldöm a linkeket.
2010. dec. 30. 21:22
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyord választ!
2010. dec. 30. 21:26
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Nah hát így néznek ki:

[link]

[link]

[link]

[link]

Remélem kivehető valamennyire, nem akartam nagyon közel dugni a fényképezőt, mert az egyik sügérfajtánk olyan, hogy szereti csapkodni a víz tetejét és összefröcskölte volna. :) Bocsi a kis algáért meg vízkőért, a felső üvegek, ahogy bepárolog közé a víz, ilyenek sajna, de azért remélem látszik. :)

2010. dec. 30. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!