Már nagyon régen látom hogy sokan nevet akarnak adni a halaiknak, de nem találnak ki semmit, hanem kiírják ide. Ez miért jó?
Ha hívod úgyse megy oda, akkor meg mi értelme van?
2010. dec. 24. 20:48
1/8 anonim válasza:
Mert másnak Ők is ugyanúgy kedvencnek számítanak és ugyan úgy kötődnek hozzájuk. Én is elneveztem a halaimat. A hörcsög sem megy oda hozzád még is elnevezik.
Szerintem nincs ezzel semmi baj. :)
2010. dec. 24. 20:52
2/8 Brigi ^^ válasza:
Én jobban tudok kötődni egy halhoz, ha nevet adok neki, ugyan olyan házikedvencnek számítom mint pl. a macskámat. Ha nem adok neki nevet, akkor is nevezem valahogy, szóval ígyis-úgyis kialakul egy név, ha sokszor hozom szóba... márpedig én sokszor hozom szóba.
2010. dec. 24. 21:39
3/8 gfero válasza:
1-2 aranyhalat vagy mást el lehet nevezni nincs semmi baj vele de már egy nagyobb állománynál kíváncsi lennék hogy nevezik el őket
2010. dec. 25. 08:13
4/8 Doruss válasza:
Szerintem ez jó dolog. Én is minden halamnak nevet adok, mert akkor a halam nem egy a sok közül, hanem egy bizonyos személy, vagy nem tudom, hogy magyarázzam el. Úgy jobban lehet kötődni hozzá, és sokkal jobb úgy.
2010. dec. 25. 13:39
5/8 anonim válasza:
nevezz el egy 20 fős neoncsapatot ami mind ugyanojan és utánna irj ide
2010. dec. 25. 17:24
6/8 anonim válasza:
Én a kubai kék rákomat neveztem el, mert belőle csak 1 van. A neve Sir Rák Johannson :D
2010. dec. 25. 18:43
7/8 anonim válasza:
pl nekünk volt 3 rákunk, egyik volt a gulyás, aki volt a nagy verekedős, és amikor barátom nézte a rákokat, akkor beszélt róla nekem, hogy képzeld a gulyás előjött és ezt vagy azt csinálja...
tehát ha van neve, akkor könnyebb róla beszélni, akkor én is tudom melyik rákról van szó
most elnevezhettük volna verekedős ráknak is, tökmindegy, de akkor is kell egy név hogy lehessen róla beszélni otthon egymás közt
2010. dec. 25. 20:27
8/8 anonim válasza:
jó ha van több egyforma halad és nem tudod megkülönböztetni, akkor nem érdemes elnevezni. Pl van nekem sok galaxy razbóra hát őket nem neveztem el, azt tudom, hogy van 2 hím, 5 nőstény, meg egy nyomi nőstény aki más mint a többiek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!