Mikor fognak az emberek eljutni arra a szintre, hogy megértsék, hogy egy halnak nem befőttesüveg kell szűrő, levegőztető stb. nélkül, hanem rendes akvárium?
Engem nem zavar mert így legalább fel vannak világosítva.
Hol máshol kapnának felvilágosítást?
Talán a boltban a minap vettem pár halat csak néztem mikor engedtek nekik a csapból vizet és beledobták egyből a jó klóros vízbe a hőingadozással nem is törődve.
Másrészről a legtöbb ember nem akvaristának született a neten pedig annyi infó van,hogy ha meg akar tudni mindent,jó eséllyel összezavarodik és elbizonytalanodásában ide fordul segítségért.
A másik eset,hogy lusta olvasni és inkább kérdez.
De egyik esetben sem jó ha valaki olyanokat írkál mint te mert csak elriasztod és még a kérdést sem teszi fel a halak meg felfordul ahogy van.
Ha az agyadra megy a sok ugyanolyan butának hangzó kérdés akkor ne foglalkozz velük vagy nőj fel.
Ha kell százszor vagy ezerszer is elkel ismételni ugyanazt,mert ez a dolgok rendje.
És ha majd Murt látod itt hőbölögni ahogy most te is teszed akkor csatlakozhatszd e addig is kövesd a példáját inkább és segíts annak akinek nem tiszta valami.
Igaza van a 2. válaszolónak, örülj neki, hogy legalább felteszik a kérdéseket. Különben rosszab lenne a helyzet. Mondjuk én is úgy kedstem az akvarisztikát, hogy anetről nyotmtattam mindenféle izét. Utánanéztem magamnak, akkor még nem is ismertem ezt az oldalt. És a többi helyről is elég sokat meg lehet tudni.
Ne foglalkozz vele, ha zavar. Itt talán az értelmesebb emberek felvilágosítják azokat, akik ezt nem értik meg. És ha nem írnák ki kérdésben az ilyen bajaikat, akkor úgy csinálnák mindezt, hogy nincs, aki elmagyarázza nekik. Pont erre való ez az oldal, akinek nem tetszik, azt ne érdekelje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!