Szerintetek egy 55 literes akvárium cuccokkal ( fűtő szűrő levegőztető tető lámpával) mennyibe kerül? Csak kb
Figyelt kérdés
2010. júl. 26. 22:04
1/9 anonim válasza:
Szerintem, ha nem újan veszed, 10-12 ezer körül meg lehet úszni.
2/9 anonim válasza:
Ez például szettben egy korrekt ár, boltban biztos, hogy drágább, használtan viszont az előző hozzászóló reális volt.
3/9 anonim válasza:
4/9 A kérdező kommentje:
szper köszönöm. és újonnan?
2010. júl. 26. 22:46
5/9 anonim válasza:
Ezek mind újak, webshoposak. Boltban:
6/9 anonim válasza:
Vicces ez az akváriumplus-os "profi szett". Lehettek volna annyira igényesek, hogy legalább arányaiban hasonló akvárium képét teszik be. Ráadásul ahogy látom 6-os üvegből készült, ami túlzás és aránytalan egy 25 litereshez, nem szép.
Érdekelne, hogy aki készíti ezt az akváriumot, annak hogyan éri meg 6-osból... vannak elképzeléseim.
A diszallat-diszkont.hu legalább egy éve nem működik, csak van.
Én inkább egy Aqua-El classic 60-at vennék. 20e körül kapható.
7/9 anonim válasza:
Én Aqua-el teljes felszereltségű 54 literest vettem Pesten egy plázában lévő állatkereskedésben 20 ezerért, de mire vettem bele növényeket, aljzatot, dekorációt, takarító eszközöket még legalább 10-20 ezer volt.
8/9 anonim válasza:
55 literes akváriumról van szó, szerintem ahhoz a 6-os nem vastag, átlagos. Az pedig lényegtelen, hogy működnek-e az oldalak amiket belinkeltem, nem ismerem őket, csak ár-viszonyítás miatt tettem be, szerintem ezek reális árak, a kérdező pedig körülbelül akarta csak tudni, nem konkrétan ezeket akarja megvenni.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2010. júl. 27. 20:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!