Sziámi harcoshalat milyen hallal lehet egy akváriumba tartani?
Figyelt kérdés
Mondjuk egy 126l akváriumba mit lehet még mellé tenni?2010. dec. 22. 12:04
1/8 Frontosa válasza:
Páncélosharcsák, ékfoltos razbik, elevenszülők, dániók stb. rajta kívül még 2-4 fajt.
pl.
6-8 páncélos
15 ékfoltos
8-10 zebradánió
A lehetőségek tárháza elég tág.
Üdv,
2/8 anonim válasza:
Sajnos az én tapasztalatom az ha hím akkor semmilyet :)
Viszont azt olvastam hogy nőstény az nem agresszív.
3/8 Doruss válasza:
Én a halas boltba mikor láttam bettát (hímet) ott plattikkal meg dániókkal volt együtt tartva, és nem látszott, hogy bántaná őket.
4/8 anonim válasza:
Nekem 4 halamat nyírta ki sajnos :(
5/8 A kérdező kommentje:
háát akkor inkább a halak biztonsága érdekébe inkább kihagyom a létszámból:)Nagyon tetszik nekem,de tényleg nem akarom a többi halacskát veszélyeztetni. Lehet majd a mostani akváriumomba veszek egyet. Ugy hallottam egyedül is jól megvan?!
2010. dec. 22. 13:50
6/8 A kérdező kommentje:
egy kb 10 l akvárium van most,2 hét mulva veszem meg a 126let és azt tervezgetem:)
2010. dec. 22. 13:52
7/8 anonim válasza:
A hím betta sem bánt semmit, aminek nincs nagy, fátyolos úszója. Viszont őt az agresszív, gyors halak bántják.
8/8 anonim válasza:
Szerintem sem a halakat kell félteni, hanem a bettát. A guppikat esetleg megtépázza, az biztos, de a legtöbben őt fogják halálra kergetni. Egy nagy akváriumban békés halakkal semmilyen problémád nem lesz vele, amiket tapasztalatból tudok ajánlani: Neon, Petitella, Barbus titteya, páncélos harcsák, de bármelyik kistestű békés rajhal megteszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!