Elég az esőztető? Vagy kell légpumpa is?
Sziasztok! Tegnap előtt indítottam be az akváriumomat (200liter) és természetesen külső szűrőt vettem hozzá , amihez jár az esőztető. Úgy tudom hogy ami ki jön az esőztető csövén víz az elegendő oxigént juttat az aksiba. Amint be indítottam rá 10 percre már meg is jelentek jó bőven a buborékok, na de már most reggelre eltűntek, gondolom a növények be lélegezték vagy valami hasonló dolog történhetett.:) Na de a lényeg az hogy a tetején üveg lap van , és annyi hely van amit nem takar az üveg lap hogy a csövek épp be menjenek az akváriumba , ez kb 5 centi széles és 50 centi hosszú rész. Ezen a területen elegendő oxigén jut be hogy legyen mit be pumpálni az aksiba vagy néha le vegyem az üveglapot szellőztetni? Ha és 1x lesz rá mód ,vegyek egy légpumpát?( Engem nem zavar a csobogó hang.)
Remélem értitek.
Köszi előre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!