Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Milyen akváriumot ajánlanátok?

Milyen akváriumot ajánlanátok?

Figyelt kérdés
A kislányom (6 éves) szeretne egy akváriumot. Persze tudom, hogy nekem sokat kell segíteni majd a gondozásban. De szeretném teljesíteni a kívánságát. Nagyon pici lakásban lakunk. Szóval a méret lényeges.
2010. dec. 10. 18:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

54 literes, akvarisztikai boltból.

Ha tesco hasonló sz@r helyeken vásárolsz és gondod lesz pl. a fűtővel, akkor mehetsz keresni a forgalmazót. Egy normális akvarisztikai boltban meg kezedbe nyomnak ugyanolyan teljesítményűt és nem fagynak meg a halaid.

A tescoban megveszed a szép színes kavicsot, ami egyrészt nagy, másrészt oldódik róla festék. Megveszed a legolcsóbb halkaját, aztán nem érted, miért ködös a vized.

2010. dec. 11. 12:56
 12/13 anonim ***** válasza:
Üveges 80-100Ft/liter csinál. Ha üvegessel csináltatod, max 5000ft-ba kerül az akvárium. Veszel hozzá légpumpát, 1500-2000Ft hozzá egy szivacsszűrőt, ami 300-400Ft. Jah meg 50W-os termosztátos fűtő kb 3000Ft. Eddig max 10000Ft. Veszel még bele egy kis aljzatot, vmi olcsóbb, de strapabíró növényt, halakat és kész. Üvegesnél jobb csináltatni, mert olcsóbb, ugyanolyan jó lesz mint a gyári. Jah és persze amit összeírtam, az egy 50 literes aki. Ha 30 literest csináltatsz, nyilván olcsóbb. Akkor úgy 10,000Ft-ból komplett akvárium halakkal, növénnyel mindennel. Csak ne vmi fényigényes növényt vegyél, mert ahhoz akkor kellesz világítás. Vagy vannak nagyon szép műnövények is. Nem olyan mint az élő, de azzal is tudsz spórolni, mert az élőnek úgyis kell tápoldat majd, meg fény.
2010. dec. 11. 15:03
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a tanácsokat. Nagyon szép lett az akvárium. A gyerekek imádják és nagyon örülnek neki.
2011. jan. 2. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!