Ez végülis egy vízalatti légpumpa?
Igen-igen.Én is a csendesség miatt gondoltam erre.Amennyi a képen látszik, egy szivacsszerűn engedi át a levegőt,így talán elég finoman porlaszt.Jelenleg a belső szűrőm levegőztet,de még minimumon is iszonyat áramlást csinál,ezért gondoltam,h azt csak szűrőként használnám és ez meg csinálna bubit.Légpumpa hangjától tartok nagyon.:s
De ha esetleg van tapasztalatod halk pumpával kapcsolatosan,azt is szívesen veszem-persze az "olcsóbbakból"
Nézd csak,ilyen a szűrő.És ha áttenném a rövidebb oldalra úgy,h végülis a hosszabb falra nyomja?
Igen, az is lehet megoldás, de talán jobb lenne, ha csak az első törttengelyű meghosszabítást tartanád meg, azt pedig a jelenlegi helyzetében felfelé és az oldalfalfelé irányítanád, valahogy így:
Bocsi a paint minőségű rajzért, siettem.
Nem is kell ennyire erősre állítani, a levegőporlasztás is felesleges ha fodrozza a víz felszínét.
Sziasztok.
Ha jól értem akkor nem kell sem levegő pumpa sem esőztető elég ha mozog a víz felszín?
Elég az ha mozog a felszin és ott érintkezik a levegővel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!