Mikor fog szülni a guppi?
A guppimat különraktam 4 hete mert nagy volt a hasa...lassan 5 hete terhes...és nems zül...úgy tudom a guppi 4-5 hétig terhes...a csjlád türelmetlen hogy meddig foglalom még a helyet
a hal már hatalmasra dagadt...
SOkszor olvastma keresztbe meg hoszába terhességi meg szülési foltokról csíkokról a guppi testén...dehát minden guppi testén van folt...a feneke sötétebb mindegyiknek...milyen foltról beszélünk? sose láttam még szülő guppimon extra foltot....
Kicsit a kloákájánál fehér szokott lenni de ennyi vagy kicsit piros mintha kevés vér lenne ott...
Szia nem lehet,hogy beteg?
Nekem is hasonlóképp nézett ki de csak akkor vettem észre miután hazavittem a boltból.
Rendesen tud úszni?
Úgy értem nem süllyed ha nem úszik tiszta erőből?
Nálam úszóhólyag problémás volt de mire rászántam magam a kivégzésére,hogy ne szenvedjen addigra kimúlt.
Közben nem fogyott le egy kicsit egy rövid időre.
Mondjuk megszült egyből megette a porontyokat majd villámgyorsan újból teherbe esett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!