Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » 50 literes akváriumba lehet...

50 literes akváriumba lehet külső vízszűrőt használni? Ha igen, milyet?

Figyelt kérdés

Adott egy 50 literes akvárium és egy szettes belső vízszűrő ami gagyi. Vettem 2 hete egy másik belső vízszűrőt, de ez még életveszélyes is a halakra.

Tegnap oda vtam dolgozni, mire hazaértem az akvárium közepén volt a szűrő, vhogy beeesett oda.

Magyarul most van egy akváriumom aminek a szűrése bizonytalan.

Milyen külső vízszűrőt lenne érdemes mellé rakni?

jan. 18. 08:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Persze, lehet külsőt bármilyen akváriumhoz. Kisebbekre elég egy akasztós.
jan. 18. 10:07
 12/15 A kérdező kommentje:

Új szűrő volt mind2 mikor vettem őket... a szett is meg minden... az más kérdés, hogy kb a fűtőszál se volt jó semmire, a világítás meg túl erős.

Szettben venni akváriumot olyan mint mikor vki komplett pc-t vesz...

A fűtőszálat azt szerencsére sikerült megoldani, amit vettem bele plusszba, az bevált. A világítás is meg lett oldva...

Ezt nem tudtam megoldani eddig... a vízszűrést.

Amiket linkeltetek azok jónak tűnnek, inkább azok felé hajlok.

jan. 18. 10:14
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

A világítást azért remélem, nem dobtad ki...

Ritkaság, hogy túl erős. Gyanús is, hogy túl erős.

A kicsit tempósabban növő növényeknek, sok fény kell. Hány wattos, vagy lumenes volt az eredeti?

jan. 18. 10:42
 14/15 Barnabas333 ***** válasza:
Invitalon van jf susun 80as belső karos szűrő, olcsó és nagyon jó. A három nagyobb akvámban is azt használom, csak ott a 160as nagyobb fajtát.
jan. 18. 13:16
 15/15 A kérdező kommentje:

Elmentem a kereskedésbe, vettem 800 liter/h Atman külső szűrőt.

Nincs hangja szemben ezekkel a gagyikkal, amik folyamat búgtak, idegesítve engem meg a halakat.

Az úgy lemaradt az infók közt, hogy részeleges vízcserét is csinálni kell vele... indításkor az akva vizének egyharmadát leszívta...

jan. 18. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!