Két eheim aquaball 180 belső szűrő elvisz egy 120 literes akvát?
Figyelt kérdés
Külsőt nem szeretnék, egyszer már eláztattam vele a lakást.jan. 10. 21:56
1/5 anonim válasza:
Szerintem egy is, de ha kettőt akarsz nem probléma, csak az a kérdés, hogy egymás mellett, vagy a két végében a jobb-célszerűbb.
2/5 Tevenyereggyarto válasza:
Ha még nincsenek meg a szűrők akkor esetleg nézz rá a Biopower-re. Szintén az Eheim-től, lényegében az Aquaball továbbgondolása. Abból szintén akkorát vegyél amekkora befér. Ha nem telepíted túl az akvát, lesz egészséges, fejlődő növényzet stb, akkor egy is elég kell legyen.
3/5 anonim válasza:
Csak megerősíteni tudom a 2-est, ugyanezt akartam írni, biopower 200 szerintem ugyanez a méret, és csak pár ezer ft-tal több.
Jobban kényszerítve van a víz, hogy a teljes szűrőközegen átmenjen.
"egyszer már eláztattam vele a lakást."
Ezt amúgy milyen varázslattal sikerült elérni?!
Biztos az én fantáziám szegényes, de elképzelni se tudom, milyen úton-módon lehet összehozni egy ilyet...
4/5 anonim válasza:
120l,belepakolsz két ilyen szűrőt,fűtést,dekorációt.Mi marad a halaknak?Ha külső szűrőt nem akarsz,vegyél inkább akasztóst!A külső szűrővel kapcsolatban csatlakozom az előttem szólóhoz.Azért az eláztatáshoz emberi mulasztás is kellett,valószínüleg.
5/5 anonim válasza:
Kiesett neki a slag, mert csak bele volt dobva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!