Tegnap töltöttem fel az akváriumot és a AquaEl Turbó 1000 belső szűrő el kezdet fórosodni ez normális?
Figyelt kérdés
Forosodik a belső szűrőnov. 18. 22:07
2/7 A kérdező kommentje:
Nem nincs viz alatt teljesen
nov. 19. 19:10
3/7 Tevenyereggyarto válasza:
Akkor ezért melegszik. Az ilyen-olyan (belső) szűrőket gyakorlatilag a víz hűti. Nyugodtan rakd lennebb, a fejét lepje el a víz.
4/7 A kérdező kommentje:
Nem bírja el lepni a víz mert magas a szűrő az akvárium 30cm a szűrő 35
nov. 19. 20:40
5/7 Tevenyereggyarto válasza:
Hát akkor módosítani kell valamit. Ha jól emlékszem ezeknek a szűrőknek van alul külön egy szivacs (ami egy rácsos csőre van ráhúzva) s aközött és a fej közt egy kamra/ doboz kerámiagyűrűkkel. Szerintem iktasd ki a dobozt s a fejre direktbe rárakod azt a rácsos csövet a szivaccsal.
Vagy ha úgy jobban tetszik akkor a szivacsot veszed le s a dobozt hagyod amibe majd átrakod a szivacsot (vagy beleillő szivacstömböt szerzel) vagy plusz gyűrűket raksz (ha jól emlékszem gyárilag kb félig van gyűrűkkel, szóval van hely benne; én a szivacsra szavazok. A lényeg ,hogy ha már helyet foglal a berendezés akkor legyen kihasználva a szűrőfelület amennyire lehet).
6/7 A kérdező kommentje:
A szűrőnek a szivacsábol nem lehet le vágni kicsit?
nov. 20. 07:05
7/7 Tevenyereggyarto válasza:
De, lehet azt is. A lényeg ,hogy annyira tudd lennebb tolni ,hogy a szűrő feje kerüljön víz alá. Ha elég a szivacsból kivágni egy darabot akkor úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!