Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Lenne nekem egy 54literes...

Jánosnoska kérdése:

Lenne nekem egy 54literes akvárium mien halakat nővènyt tartozèkókat rakják bele? túl sokk növènyt nem akarok ès az aljzat is kavicsos legyen.

Figyelt kérdés
Több hal fajtát akarok bele tenni!

#Akváriumban mit tegyek #Mien halakat vegyek? #Mien szűrőt vegyek? #Mien aljzat kavicsos? #Mien szert tegyek bele #Akvárium szett összerakás
nov. 2. 18:31
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm a válaszaidat isten áldjon meg
nov. 3. 07:59
 12/12 Szegheő Péter válasza:
Annyit tennék hozzá, hogy ha túl sok növényt nem akarsz, akkor túl sok halat se akarhatsz, különben folyamatosan szenvedni fogsz, nem lesz egyensúlyban a rendszer és ezt nincs szűrő, ami megoldja. Különösen kis víztest esetén nehéz a sok hal / kevés növény kombinációt kevés algával és kevés karbantartással megúszni. Én azt javasolnám, hogy ha kevés növényben gondolkodsz, akkor kezdd kevés hallal és nézegesd, hogy mit bír a rendszer, hagyj időt, hogy egyensúlyba kerüljenek a dolgok, aztán vond le a tapasztalatokat és csak akkor bővíts, ha a kis ökoszisztémád az üvegkádban elbírja! Egy 54 literest nagyon könnyű túltelepíteni és akkor sok lesz vele a nyűg!
nov. 4. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!