Mennyire jó ez az akvárium?
Sok jót olvastam róla az interneten de annyira még nem vagyok profi, hogy meg tudjam állapítani pl, hogy a szűrő, pumpa stb., milyen benne. Mekkora Flow rate lenne az ideális 200 literes akváriumhoz. De szeretnénk barátnőmmel fejleszteni és jó helye lenne egy ilyen akváriumnak a nappaliban. Olvastam olyat is hogy sokak szerint ez a flow rate ami ezekbe van gyenge de összeségében pozitív tapasztalatokat írtak róla. Esetleg van vele tapasztalatotok?
Juwel Lido 120-asom van, az egyetlen, amit tuningoltam rajta, hogy az 500
l/h motort kicseréltem 700 l/h-ra. Már rgy ideje üzemel minden különösebb gond nélkül, nekem bevált, alig kell hozzányűlni. A növények és a halak is jól érzik magukat benne, a szekrénnyel kifejezetten jól néz ki. A szűrőbe lehet sokféle betétet válogatni, perlont lehet bele szabni, nem kell a gyárit venni, ami tényleg drága. A tapasztalataim alapján tudom mondani, hogy jó a szett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!