Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Az működés képes ötlet hogy...

Az működés képes ötlet hogy öntapadós átlátszó fóliára nyomtatok akvárium háttért, majd egyszerűen rá ragasztom az akvárium hátuljára?

Figyelt kérdés
szept. 5. 17:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
És mivel nyomtatnál fóliára?
szept. 5. 17:48
 2/12 anonim ***** válasza:
72%
Minek ahhoz fólia? Beraksz mögé egy képet...
szept. 5. 18:04
 3/12 A kérdező kommentje:

1. Nyomtatóval.

2. De ezutána fixen rajta lenne

szept. 5. 18:34
 4/12 anonim ***** válasza:
94%
Nyomtass papírra, tedd mögé.
szept. 5. 18:43
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem rossz ötlet tegyél oda egy képet és kicsi cellukszal tedd oda. Én ugy csinaltam a csigaimnak arnyékolót ugyan olyan jól oda ragad és le is tudod szedni amikor csak akarod. Nem hagy nyomot
szept. 5. 18:53
 6/12 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy az akvárium nagy és nem lehet a foto szélére emiatt ragasztani
szept. 5. 19:28
 7/12 anonim ***** válasza:
Ezért jó a celliksz azt ugy tudod hajlítani ahogy szerenéd az olfalára is kinyúlhat ha nincs hely
szept. 5. 20:57
 8/12 A kérdező kommentje:

Én nem az oldalával van baj hanem...

Ja értem már mit nem értetek több képből áll össze a kép több A4-es lap. Celuxal középen nem tudok ragasztani csak a szélén vagy pedig látszik a cellux hogyha egymás fölé lóg

szept. 6. 08:17
 9/12 anonim ***** válasza:

Egymás mellé rakod a lapokat,rés nélkül,háttal neked, és úgy ragasztod össze őket, aztán az akváriumra.

Hol fogsz celluxot látni?

szept. 6. 09:06
 10/12 A kérdező kommentje:
Ja hogy ne eroltessem az egyes részeg hozzá ragasztását hanem tekintsem az egészet egy nagy plakátnak összecelluxozas után, értem
szept. 6. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!