Vettem állatkereskedésből páe halat és valahogy egy baba hal is oda került ezt nem is vettem észre ense meg az eladó se hogy kell tartani már morzsoltam neki haltápot össze még kicsi de sztem mármegtudja Enni mit csináljak még hogy túl élje?
Figyelt kérdés
Már elkülönitettem a nagyoktolaug. 6. 17:58
1/7 anonim válasza:
Milyen hal? Nem lehet, hogy guppi vagy más elevenszülő? Mert akkor az a kicsi már nálad született.
2/7 A kérdező kommentje:
Guppy plattit vagy valami eleven szülő de nem nálam született sztem mert az lány guppinak nem nagy a hasa
aug. 6. 18:33
3/7 A kérdező kommentje:
És hogy neveljem fel? Mit csináljak most jelenleg egy dunctos üvegben van amibe néha levegőztetek
aug. 6. 21:12
4/7 anonim válasza:
Jobb híján az megfelel.
Tartsd ott, ameddig meg nem nő akkorára, hogy már nem akarják megenni a nagyok (születési hossz duplája, mondjuk), utána mehet hozzájuk.
5/7 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm szépen remélem sikerül.....
aug. 7. 07:19
6/7 anonim válasza:
Valami növényt v. magasabb berendezési tárgyat azért tehetsz bele, ahol el tud bújni, és biztonságban érzi magát.
7/7 A kérdező kommentje:
Már ültettem neki be és kissé akváriumk köveket israktam
aug. 7. 22:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!