Egy 60 literes akváriumba melyik szűrőt lenne érdemes venni ezek közül?
Általános ajánlás ,hogy mehet a legnagyobb ami elfér (figyelembe véve például a talaj vastagságát is ha úgy alakul) és a gyári ajánlás alsó értéke a pontosabb. Tehát ha egy 60 literesbe választani kell egy “30-60 literig” és egy “60-120 literig” között akkor inkább az utóbbi. Működhet a kisebb is, persze, csak akkor annyival kevesebb hal mehet, annyival óvatosabban kell bánni a fénnyel is stb.
Én is a PickUp 160-ra szavazok. Az Eheim egy jól ismert, régi, megbízható márka, a PickUp szériának pedig szép méretes szivacsa van, viszont nem is csinál nagy áramlást ha beérik. Az Aqua szériának ahogy nézem hasonló a vízhozama, de gyengébb a motor s kicsit kisebb a szűrőtöltet. Cserébe jobban rejthető.
A Tetra szűrőit annyira nem ismerem, de a külső szűrői leszerepelése, rossz hírneve után van egy rossz szájízem/ előítéletem. Persze ettől még jó és működő szűrők lehetnek.
Ezek közül szerintem is a pickup 160, de esetleg ez nem jöhet szóba?
Nekem ilyen van a 72 literes akváriumomban, és nagyon szép a víz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!