Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Miért nem algásodik az akváriu...

Miért nem algásodik az akváriumom?

Figyelt kérdés

Reggelente erősen rátűz a nap,meg egyébként is az ablak mellet van,volt több halam is,de elpusztultak ,mert elég fáradtan,jártam haza sokszor a melóból és nem bírtam magam rászánni a vízcserére emiatt,volt,hogy 3-a hétig nem cseréltem vizet és akkor sem.

Algás vízbe dobtam egy követ szépen be is nőte beraktam az akváriumba és semmi lezabálták az ancik és vége.

Máshol azt olvasom,hogy az anci nem elég alga ellen,de nálam kiírtották 2-en ami nőtt volna egy 50 literesben.

A lámpám direkt akváriumos volt olyan rózsaszín csó az kinyiffant ezérrt helyettesítettem egyy kompakt fénycsővel amit a lidl-ben vettem,de így sem algásodik,csak az ügetető.

Jelenben már nagyobb odafigyeléssel vagyok a halak igényire,tehát rendszeresek a vízcserék mielőtt valaki felhántorgatná.

2010. okt. 28. 17:55
 1/6 anonim ***** válasza:

EZ most miért baj? :D

Én ürölök, ha tiszta a víz! Nem tudom, hogy ez miért jelent gondot. Ha a halaknak táplálékként kell, akkor algatabletta.

2010. okt. 28. 18:05
 2/6 A kérdező kommentje:
Csak örülnék ha megzöldülne néhány kő legalább,így az ancik csak azt a vékony nyálkaréteget szopogathatják ami a köveken kialakul.De így is megvannak fejlődnek.
2010. okt. 28. 20:28
 3/6 A kérdező kommentje:
Néha kapnak cukkinit vagy egykét levelet.
2010. okt. 28. 20:28
 4/6 anonim ***** válasza:
cukkinit, na ilyet se hallottam még:)meg szobai fénycsövet a Lidl-ből:)
2010. okt. 29. 10:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Nyugi majd fog az algásodni csak még nem talált megfelelő helyet az alga spórák!
2010. okt. 29. 11:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Az ancik simán megeszik a lemezes halkaját is, szóval éhen halni nem fognak, akkor se ha nincs alga :)
2010. okt. 29. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!