Miért nem algásodik az akváriumom?
Reggelente erősen rátűz a nap,meg egyébként is az ablak mellet van,volt több halam is,de elpusztultak ,mert elég fáradtan,jártam haza sokszor a melóból és nem bírtam magam rászánni a vízcserére emiatt,volt,hogy 3-a hétig nem cseréltem vizet és akkor sem.
Algás vízbe dobtam egy követ szépen be is nőte beraktam az akváriumba és semmi lezabálták az ancik és vége.
Máshol azt olvasom,hogy az anci nem elég alga ellen,de nálam kiírtották 2-en ami nőtt volna egy 50 literesben.
A lámpám direkt akváriumos volt olyan rózsaszín csó az kinyiffant ezérrt helyettesítettem egyy kompakt fénycsővel amit a lidl-ben vettem,de így sem algásodik,csak az ügetető.
Jelenben már nagyobb odafigyeléssel vagyok a halak igényire,tehát rendszeresek a vízcserék mielőtt valaki felhántorgatná.
EZ most miért baj? :D
Én ürölök, ha tiszta a víz! Nem tudom, hogy ez miért jelent gondot. Ha a halaknak táplálékként kell, akkor algatabletta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!