Minimum hány cm vastag kavics kell egy akvárium aljára?
Figyelt kérdés
2010. okt. 25. 21:46
1/6 anonim válasza:
Nincs minimum, ha semennyit nem raksz, akkor is ugyanolyan jó lesz az akváriumod. Szóval annyit tegyél, amennyi jól néz ki szerinted.
2/6 anonim válasza:
Nekünk a 300 literesben 6-8 centi kvarchomok van, de az afrikai sügérek állandóan túrnak, szóval kell ennyi :)
3/6 anonim válasza:
A növények gyökere miatt érdemes olyan 5-8 centit használni.
4/6 anonim válasza:
Igen, ha a növényt el akarod ásni bele, akkor kell 6cm amibe már el tudod.
De ha nem ásol bele semmit, mert mondjuk cserépbe rakod a növényt, vagy nincs növényed, akkor elég egy fél centi vékony réteg is, ami csak épphogy fedi az üveg alját, mer az üveg önmagában ronda lenne.
5/6 A kérdező kommentje:
Igen vettem növényeket,el akarom ültetni.Köszi a válaszokat.
Az hülyén néz ki ha a növényeknél dombot csinálok,abba ültetek,és a többi helyen meg vékony lesz a talaj ?
2010. okt. 26. 14:24
6/6 anonim válasza:
nem néz ki hülyén, én is úgy szoktam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!