Törött akvárium üveg cseréjével foglalkozik még vhol vki?
Költözés közben teljesen eltört az akváriumom egyik oldala. Kerestem neten, kérdeztem 1-2 üvegest, de okosabb nem lettem.
Vki tud megbízható szakit?
Gödöllő környéke
Tudom hogy kicsit "nesze semmi fogd meg jól" válasz, de akvarisztikás facebook csoportokban szoktak ilyen kérdések lenni. Ott vissza tudod keresni őket, általában van alatta megjelölve csoporttag aki ilyennel foglalkozik. Szerintem ott előbb találsz rá szakembert mint itt gyakorin.
Egyébként függően az akvárium méretétől, én nem feltétlen ajánlanám hogy saját magad nekiugorj. Kisebb akvánál még akár rendben is lenne, de egy nagy 100 literesnél én laikusként már nem kockáztatnék egy elázást, inkább szakemberre bíznám.
Ó, eszemben sincs saját magamnak próbálkozni. 240 liter
Nem gondoltam volna, hogy ilyen nehéz dolog lesz.
Szó szerint egyik sem akarja megcsinálni. Kerestem, hívtam nem egyet, de mindenhol azt mondják, hogy ragasztanak újat, egyedit, de javítást nem vállalnak.
Azért is kérdeztem itt, hogy esetleg csináltatott e mostanában vki vhol. Hátha... nincs már több ötletem.
Igen, az eleje (a hátulján rajta van a poszter)
Elég nagy darab üveg, de úgy látom, hogy rá leszek szorulva, hogy megpróbáljam magamnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!