Hogy tartsam kis guppiimat?
Nem, nem bírják ki. Minimum 20-30 literes legyen a nevelőakvárium, és vegyél bele egy szivacsszűrőt légpumpával, az 2-3000 Ft-ból megvan. Vízcserét csak állott, azonos hőmérsékletű vízzel végezz, hetente 30%-ot!
Etesd őket naponta 3-szor, de csak módjával, túletetés miatt elpusztulhatnak, főleg szűrő nélkül.
Basszus...a második válaszoló kicsit el van szállva...
Az én kisguppijaim 2 liter vízben vannak...szépen fel is nőnek...most születtek páran épp ma...
Nagyon el vannak...etetem őket naponta 3 vagy 4 alkalommal...de levegőztetőre nincs szükségük...egyébként se tudom mire mennének vele...hisz a legjobb levegőztető is nagyobb buborékokat fúj be mint ő maguk...és megüti őket...szívósak de érzékenyek is...szztem egy szűrűvel inkább kinyírod őket...hisz a gyengébbeket még be is szippantja...20-30 liter víz? uram Isten...abban már 5-6 nagy guppi is elvan az én nagy akváriumom 35 literes....
Miért tartanék akkorában fél centit se meghaladó vadékokat...???
Nem, NEM ALKALMAS a befőttes üveg!!!
A harmadik válaszoló mond pont hülyeséget, úgy látszik semmit nem tud a nevelőakváriumokról.
Ahogy Murr is mondta, legalább 30 literes, szivacsszűrővel, ami levegőztet is. Összesen kijön ez 2500 Ft-ból. Semmi nem kell bele, se aljzat, se növény, se semmi. Csak érett akváriumvíz, egy fűtő meg a szűrő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!