Hogy javítható az Akvárium szigetelése?
Figyelt kérdés
Enged az Akvárium a szilikonnál/guminál. Ha szilikonnal/akrillal végig húzom az javíthat rajta?
(Lelkes kezdő vagyok)
2023. szept. 12. 22:15
1/3 anonim válasza:
Javíthat, nekem több ilyen akvám is van. De a 100L-esnél már üvegesnél levágatott csíkokat ragasztottam a belső élekhez a biztonság kedvéért.
2/3 anonim válasza:
Az akril semmit nem ér, az csak tömít, nem ragad hozzá annyira az üveghez, teljesen alkalmatlan. Szilikon kell, olyan, amiben nincs penészedés gátló!
És belülről kell ragasztani, hogy a víznyomás is a lyuk felé nyomja a szilikont.
Tehát leeresztett, száraz állapotban kell ragasztani, az él irányában 3-3 centit ráhagyva, az üvegre pedig felkenve a szilikont néhány mm-re. (érdemes átlátszót venni)
3/3 Salx Narval válasza:
F.B.S. szilikonos ragasztót vegyél. Tubusos kiszerelésben is kapható. Mindkét válaszadó jó tippeket adott én is hasonlókép csinálnám. Mindig alaposan megtisztított és száraz felületen használd, tartsd be a gyártó által ajánlott kötési időt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!