Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Gyári akvárium bútor középen...

Gyári akvárium bútor középen 2mm-t kb. hajlik, kell aggódnom?

Figyelt kérdés

Diversa 80x35-ös akvárium szekrény, 112 literes standard méretű akvárium van rajta, kb. 2 éve. Mondjuk van alatta polifoam, de középen kb 2mm-t behajlott.

Kell ezzel foglalkozni, vagy elmegy?

2023. jún. 2. 13:51
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Egyértelműen kell vele foglalkozni. Ez egy folyamat, ami egyre rosszabb lesz. Nyilván meg kell állítani, jobb esetben a meglévő deformációt visszafordítani.

Nem hiszem, hogy sürgős, de kell vele kezdeni valamit.

Ez az összerakásától függ, mit lehet vele kezdeni.

2023. jún. 2. 14:40
 2/2 anonim ***** válasza:

Hát én is megnézném. Nem szivárog esetleg valahol a cucc? Mert az nagyon hamar tönkreteheti ezeket a mai bútorlapokat.

Szerintem 2mm-et a vastagabb hablemez még simán kompenzál.

De ha leveszed róla az akváriumot, akkor valószinüleg ki fog egyenesedni a polc. Meg kell vizsgálni és ha száraz, akkor meg kell erősíteni. Obiban például kaphatóak előre gyártott, vágott polcelemek. 80x40x1,8-as biztosan. Nekem kettő olyanon volt az akvárium. 10 évet kibírt és még utána is polcként élt tovább miután az akvárium megszűnt. Ezt teliber rárakod (csavarozod, süllyeszted a csavar, ne álljon ki!) az talán már kibírja. De vehetsz kettőt is, akkor már inkább a bútor lába lesz a szűk keresztmetszet.

2023. jún. 3. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!