Milyen az optimális szűrőteljesítmény az akvárium méretéhez képest? 1:3 vagy 1:4?
Szia!
Értem, hogy mit írsz, de van egy táblázat minden egyes szűrő dobozán, hány liter vízhez használandó stb.
Az enyém 3W teljesítmény, 150 litert forgat át egy óra alatt és 54 literes az akváriumom. Az 1:3-hoz közelebbhez áll, de ebben a literes teljesítményes táblázatban jobb megítélni.
A biológiai terheléstől függ.
Minnél több halat tartasz azonos vízmennyiségben annál erősebb szűrőt kell használni.
Ám egy ponton túl már nem tud biológiailag szűrni a szűrő, ha túl sok vizet áramoltatsz át rajta (belső szűrők esetén ez 1000L/ó körül van).
375l-es akvárium,és ehhez lenne egy belsőszűrő ami 1400l-t forgat óránként.Az optimális lenne.?
Első válaszoló nincs rajta a dobozán semmilyen táblázat.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Első vagyok.
Ahol én kerestem tisztítót ott az eladó márkához és teljesítményhez csinált magának egy táblázatot s annak alapján mondta meg, h jó-e
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!