Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Miért nem eszik?Ti mit mondtok

PITYUUUUUUU kérdése:

Miért nem eszik?Ti mit mondtok

Figyelt kérdés
Vettem egy nőstény sziami harcoshalat. Már vagy 3 órája nálam van de nem eszik. Szerintem meg nem szokta meg a helyét.
2022. dec. 19. 21:43
 1/7 A kérdező kommentje:
Vagy az is lehet hogy látja a hímet és akar parosodni?
2022. dec. 19. 22:02
 2/7 robetko ***** válasza:
80%
Lehet nem éhes😂
2022. dec. 19. 22:08
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell megtömni. Napi egyszer kell nekik adni, heti egy böjt nappal és csak keveset. Első napot vétel után ki is lehet hagyni, míg szokja a helyét. Halaknál sokkal többet árt a túletetés, mint a koplalás.

Egyébként együtt van a hímmel? Csak ketten vannak? Ha igen, abból lehet probléma. A hím gyakorlatilag halálra tudja hajszolni, ha csak egy nőstény van mellette, 2-3 nőstény ajánlott egy hímhez. Bár nekem ezzel sincs jó tapasztalatom, a nőstények elkezdték csipkedni a hímet, külön kellett választani, utána egymást bántották.

Ha külön vannak, érdemes lenne valamit a két aksi közé rakni (pl. karton papír), hogy ne lássák egymást. Felesleges stressztől óvod őket ezzel.

2022. dec. 19. 22:13
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Hány literes akvárium, milyen hőfok? Növények? Le van takarva az akva? Csak az alap igények miatt kérdezem.
2022. dec. 19. 22:19
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Új környzet, új vízkémia + Látja a hímet és retteg. Majd ha 3-napja nem eszik, akkor kezdjél el aggódni.
2022. dec. 19. 22:36
 6/7 A kérdező kommentje:
3 as.nincs együtt a himmel.az akváriumja félig a hím elé van téve. A másik fele pedig a nagy akváriumba ad neki rálátást,igaz oda tettem egy papirlapot hogy ne stresszeljék a skalárik.
2022. dec. 20. 06:08
 7/7 A kérdező kommentje:
Akváriumra....
2022. dec. 20. 06:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!