Titkoltátok valaha a szüleitek elől hogy vettetek/haza hoztatok egy állatot? Hogyan és mikor derült ki?
Ez tényleg érdekel és szerintem vicces téma de nemsokára akarok venni egy teknőst de úgy hogy ne tudjanak róla.
A helyzet az, hogy én (17L) apukámmal élek a szüleim válása óta és nem lenne olyan nehéz eltitkolni mert van egy alacsony szekrényem amire bőven ráférne az akvaterrárium és természetesen mindent megvennék ami kell neki a világítás stb mindenről gondoskodnék, csak meguntam hogy gyerekkorom óta akármit kérek azt évekig kell könyörögnöm hogy aztán azt mondják nem is akkora gond, teher stb és úgy mukodnek a szuleim hogy ha mar megtortent valami utana mar nem tudnak vele mit kezdeni, ram hagyjak a dolgokat ezt mar evek ota csinalom veluk. Természetesen a sajat penzembol finanszíroznám az állatom, van egy kutyàm is ő is bármikor jöhet apámhoz. Szerintetek elmondjam, ne mondjam el soha vagy szerezzem be és várjak vele? Bunkó beszólások nem érdekelnek, vélemény érdekel negativ pozitiv is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!