Miért nem esznek a törpe karmosbékák?
Figyelt kérdés
Tegnap vettem 4 törpe karmosbékát. Csak ők vannak egy 20 literes akváriumban. A kereskedésben csak fagyasztott kaját kaptak, és olyat is vettem nekik. Tegnap este kaptak egy artémia kockát, de rá sem hederítettek. Ma reggel ugyanott volt az egész, semmit nem ettek. Erre reggel adtam egy másik fajtát, tubifexet, de az sem érdekelte őket. Mozgattam az orruk előtt, odatoltam a békákat, de rá sem néztek, mikor a fejükön volt az egész, akkor sem. Miért nem esznek? Akkor így éhen fognak halni? Mit csináljak?2010. szept. 26. 07:46
1/1 anonim válasza:
Szerintem hagyd őket, meg kell szokniuk az új környezetet. 1-2 napig ne etesd őket, majd kínáld meg újra. A hüllök, kétéltűek sokáig bírják élelem nélkül, semmi bajuk nem lesz, ha nem esznek pár napig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!