Akvaristák, milyen szünetmentes tápot használtok, hogy a szűrő és fűtés garantáltan zavartalan legyen?
1 leírod, hogy hogy csinálod? érdeks lenne. akár privátban, ha itt nem akarod
2 milyen fajtát, és pontoan hogyan kell megcsinálni a napelemmel összekötést?
#3 Nincs ebben semmi ördöngősség, egyszerűen felesleges a fűtő ha normálisan fűtesz ott ahol van az akváriumod, meg mivel az enyém high-tech növényes így a világítás is tud fűteni elég jól. Sokaknál inkább az a baj, hogy nyáron túl meleg van. :) Szűrésnél ugyan ha áramszünet van, akkor hamar elpusztulnak a bacik, de lekopogom, hogy nagyon hosszú áramszünetek nem voltak itt, és ha 1-2 akalommal van egy fél napos azt az akvárium simán túléli, így felesleges ebbe pénzt fektetni. Ha volna értelme akkor biztos megcsinálnám, mint anno az automata vízcserét is ;)
Üdv:1-es
köszönöm a választ!
A világítás csak a tetejét fűti, vagy a vízmozágs miatt az egészet?
A fűtőtest milyen fajta (radiátor vagy konvektor), milyen távolságra érdemes tenni?
Én a fűtőt már megvettem, de gondoltam arra is, h hővisszaverő fóliával vagy hungarocellel szigetelhetném a fal felől. (Tehát a falra tenném a fóliát, nem az akvára).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!