Miért támadhat rá az egyik ékszerteknősöm a párjára, akivel 5 éve él együtt zavartalanul? Most nem merem visszarakni a támadot. Mi tévő legyek?
Egy hüllőszakértő telefonszáma:
Marci: 0630-2772260
És nem én adtam meg a számát, jó?
Mert elvileg nem illik megadni megkérdezés nélkül, még kaptad a számot valakitől és kész. Ő egyébként miskolci!
Erre a kommentre muszáj válaszolni:D 1) "Nem én adtam meg a számát, jó?" hát ki?:D Mintha egy névtelen kommentelőt be lehetne azonosítani. 2) nem illik megadni telefonszámot engedély nélkül... és te mégis kiteszed egy fél ország által látogatott oldalra, ahelyett, hogy privát üzenetben elküldted volna a Kérdezőnek..
a hülyeség határtalan:)
Kérdező: na haragudj, hogy nem tudtam érdemben hozzászólni a témához, de ez megért egy lepontozást:)
Igazad van,még alig ismerem a lap használatát, új vagyok
és azt sem tudom látszik e a nevem vagy sem másoknak...
Köszönöm
De a srác viszont szívesen segít
De a fél ország az azért enyhe túlzás, 5 ember sem fogja látni...lecsúszik a ranglistában a téma, osztan elfelejtődik...
Jobb ha biztosra mész és szétszeded őket, nem érdemes kockáztatni.
Én sajnos megjártam! Verekedni nem láttam őket egyszer sem, de egyik nap mikor hazamentem az egyik teknősömnek hiányzott a fél feje. Nagyon durva volt. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!