A cápák a menstruációs vért is megérzik, ha egy lánynak épp megvan? Vagy csak a nyílt sebből származóakat?
Figyelt kérdés
2022. júl. 6. 16:49
1/13 anonim válasza:
Mit gondolsz, hát az is ugyanúgy vér
2/13 Tevenyereggyarto válasza:
Milyen lényeges különbség van a kettő közt ami miatt ne éreznék meg? Ha hülyeséget írok remélem valaki kijavít de szerintem ugyan úgy megérzik s ha másért nem is de kíváncsiságból megleshetik ,hogy kitől jön. S mivel nincs kezük amivel megtapogathatnák a számukra ismeretlen lényeket így bizony előfordul ,hogy beleharapnak az emberbe (jut eszembe, tudtommal a cápatámadások többségében ilyen kíváncsiságból vagy félreértésből történő harapásba hal bele az illető, pontosabban elvérzik mielőtt segítséghez jutna).
4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm, azért nem voltam benne biztos, mert mindig amikor cápatámadásokról hallok, mindig kifejezetten a nyílt sebet szokták kiemelni és nem a vért. És még soha sehol (amiket én olvastam/hallottam) nem emelték ki, hogy a menstruáció is növeli a támadás esélyét.
2022. júl. 6. 17:05
5/13 anonim válasza:
Ti még el tudtok menni a tengerre?
Igaz, valahogy el kell forgatni valamire vagy valamibe a pénzt, ha már így romlik...
6/13 anonim válasza:
Szerintem ilyet azért nem emelnek ki, mert ez azért elég egyértelmű. :D A cápáknál a vér a lényeg, az pedig nem számít, hogy most nyílt sebből jön-e a vér vagy pedig nem.. a menstruációs vér is szimpla vér.
7/13 anonim válasza:
Vér-vér.Neki mindegy hogy honnan jön,csak jöjjön.
8/13 anonim válasza:
Biztos hogy megérzik de még a nagy fehér is 10x meggondolja hogy molesztáljon egy menstruáló nőt.
10/13 anonim válasza:
De ki megy be úgy a vízbe. Ha megvan nekik és úgy döntenek fürdenek, akkor tampont raknak fel, abból meg nem jön ki és nem valószínű hogy átáznak, ha odafigyelnek, persze megvan rá az esély de nem jellemző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!